Covid19

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2-6-2021-ΟΔΗΓΙΕΣ

2 Ιουνίου, 2021

Υγειονομικοί κανόνες κατά την διεξαγωγή αγώνων
-Χρήση μάσκας: υποχρεωτική σε όλους τους χώρους. Εξαιρούνται οι αθλητές κατά την διάρκεια της άσκησης
-Ο προληπτικός έλεγχος (testing) είναι υποχρεωτικός. Ο έλεγχος πριν από τους αγώνες μπορεί να είναι μοριακός (RT-PCR) 24-48ώρες πριν τον αγώνα ή με άμεσο τέστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) την ημέρα του αγώνα ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, το τελευταίο 24ώρο πριν τον αγώνα [αν υπάρχουν διαδοχικές μέρες αγώνες π.χ. Παρ-Σαβ-Κυρ, 1 τέστ πριν τον πρώτο αγώνα. Αν οι αγωνιστικές μέρες είναι πάνω απο τρεις (3) τότε 1 τέστ ανά τρία (3) 24ωρα.]

Γενικοί κανόνες υγειονομικής προφύλαξης:
-Δεν προβλέπεται η προσέλευση θεατών στις αθλητικές εγκαταστάσεις, εκτός των διαπιστευμένων προσώπων για τον συγκεκριμένο αγώνα.
-Οι εισερχόμενοι στην αθλητική εγκατάσταση συμπληρώνουν και υπογράφουν φύλλο δήλωσης προσωπικών στοιχείων αναφορικά με τη κατάσταση της υγείας τους
-Οι αθλητές σκοποβολής τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας δικά τους αθλητικά είδη.
-Κατά την διεξαγωγή της αθλητικής δραστηριότητας (προπόνηση – αγώνας) τηρείται απόσταση δύο (2) μέτρων μεταξύ των αθλητών, εκτός αν υπάρχουν μεταξύ των θέσεων βολής σταθερό διαχωριστικό πέτασμα.

Χρήσιμες πληροφορίες:
-Εμβολιασμένοι: η Επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας θα αποφανθεί συνολικά για τους εμβολιασμένους στο σύνολο των κοινωνικών δραστηριοτήτων. Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για απαλλαγή τους από το testing.
-Στην είσοδο των αθλητικών εγκαταστάσεων θα υπάρχει υγρό αντισηπτικό χεριών για χρήση κατά την είσοδο στο χώρο, αλλά και κατά την έξοδο από αυτόν.

Αφήστε μια απάντηση