Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες-Τόκιο 2020

21 Ιουλίου, 2021

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη τελετής των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν στο Τόκιο, 83 αθλητές και αθλήτριες έχουν κλειδώσει την συμμετοχή τους στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός και θα εκπροσωπήσουν την Χώρα μας.

Η Ελληνική Αποστολή θα μπει όπως κάθε φορά πρώτη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο, την Παρασκευή 23 Ιουλίου για την καθιερωμένη τελετή έναρξης με Σημαιοφόρους την Άννα Κορακάκη και τον Λευτέρη Πετρούνια. Χαρακτηριστικά η Ολυμπιονίκης της Σκοποβολής Άννα Κορακάκη, δήλωσε: ” Είναι πραγματικά σπουδαία η τιμή που μου κάνει η ΕΟΕ και θέλω να την ευχαριστήσω που με επέλεξε. Θα είναι σίγουρα μοναδικό το συναίσθημα να κρατάς τη σημαία της πατρίδας σου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.”

Τα μέλη των αγωνισμάτων της Σκοποβολής της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής έχουν ήδη αναχωρήσει για το Τόκιο. Τους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές τους και ο αθλητικός ψυχολόγος της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα:

  • H Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη αγωνίζεται στο αεροβόλο πιστόλι Γυναικών την Κυριακή 25/07 και στο πιστόλι σπορ Γυναικών την Πέμπτη 29/07 (βολή ακριβείας) και την Παρασκευή 30/07 ( βολή ταχείας).

 

  • Ο Νίκος Μαυρομμάτης αγωνίζεται στο Σκητ Ανδρών την Κυριακή 25/07 και τη Δευτέρα 26/07

Άννα, Νίκο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση