Περιοχή μελών

Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος ΕΛΙΤ

Περιοχή μελών

σκοποβολή στον Ασπρόπυργο
 • ΩΡΑΡΙΟ
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Τρίτη - Παρασκευή: 12:00 – 20:00
  Σάββατο: 10:00 – 17:00
  Κυριακή: 10:00 – 15:00
  Δευτέρα Κλειστά
 • περισσοτερα

Είμαι μέλος

ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΙΤ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
ΤΟ ΑΝΑΝΕΝΩΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ , ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ: ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Ή ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ Γ.Γ.Α.

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Α.Σ.Ο ΕΛΙΤ διοργανώνει  διασυλλογικούς αγώνες σταθερού στόχου 25 μ. κάθε

Τρίτη – Τετάρτη -Πέμπτη-Παρασκευή- Σάββατο – Κυριακή

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ -ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΓΟΡΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ

Αγορά – κατοχή πυροβόλων ραβδωτών όπλων σκοποβολής

Χορηγούνται άδειες αγοράς-κατοχής ραβδωτών πυροβόλων όπλων:

Σε αθλητές σκοποβολής που είναι κάτοχοι σε ισχύ δελτίου αθλητή της οικείας Ομοσπονδίας, στο πρόσωπο των οποίων δε συντρέχουν οι αρνητικές προϋποθέσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις ταυ άρθρου 18 του Ν. 2168/1993, χορηγούνται άδειες κατοχής ραβδωτών πυροβόλων όπλων των κατηγοριών Α’ και Β’, σύμφωνα με τα κατωτέρω:

Όπλα διαμετρήματος 0.22 και Εμπροσθογεμή όπλα μαύρης πυρίτιδας

Πρέπει ο ενδιαφερόμενος:

– Να έχει σε ισχύ Δελτίο σκοπευτή της οικείας Ομοσπονδίας τουλάχιστον έξι (6) μήνες.

– Να γνωρίζει τους κανονισμούς διεξαγωγής του αγωνίσματος που θα ασκείται με το όπλο που πρόκειται να προμηθευτεί, καθώς και τους κανόνες ασφαλούς χρήσης και φύλαξης που πρέπει να ακολουθεί.

– Να έχει λάβει μέρος σε τέσσερις (4) τουλάχιστον επίσημους αγώνες με ραβδωτά πυροβόλα όπλα τους έξι (6) τελευταίους μήνες πριν από την ημερομηνία που υποβάλλει αίτηση για άδεια αγοράς-κατοχής ραβδωτού πυροβόλου όπλου.

– Το όπλο που πρόκειται να προμηθευτεί να είναι σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς αγωνίσματος και βάσει εργοστασιακών προδιαγραφών, κατάλληλο για την άσκηση σε αγώνισμα της σκοποβολής.

-Η χορήγηση αδείας αγοράς-κατοχής σε σκοπευτή δεύτερου ραβδωτού πυροβόλου όπλου, είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μετά από την ημερομηνία που εκδίδεται η άδεια κατοχής του πρώτου όπλου της κατηγορίας αυτής.

Επίσης,  ο σκοπευτής να έχει συμμετάσχει σε δύο (2) επίσημους αγώνες με ραβδωτό πυροβόλο όπλο, ίδιου τύπου, τους τελευταίους 6 (έξι) μήνες.

– Άδεια κατοχής για περισσότερα από πέντε (5) όπλα της κατηγορίας αυτής, δε χορηγείται.

– Κατ’ εξαίρεση και με τις ίδιες ως άνω προϋποθέσεις, είναι δυνατή η χορήγηση αδείας κατοχής για περισσότερα από πέντε (5) όπλα και μέχρι δέκα (10) της αυτής κατηγορίας, σε επίλεκτους σκοπευτές που πέτυχαν 1η, 2η, ή 3η Πανελλήνια ατομική νίκη σε αγώνισμα του πρωταθλήματος Ελλάδος ή κατέλαβαν την 1η έως και 8η θέση σε Διεθνή αγώνα με ραβδωτό πυροβόλο όπλο.

Κατηγορία Β' - Ραβδωτά πυροβόλα όπλα που λειτουργούν με φυσίγγια κεντρικής πυροδότησης.

Πρέπει ο ενδιαφερόμενος:

– Να έχει σε ισχύ Δελτίο σκοπευτή της οικείας Ομοσπονδίας τουλάχιστον έξι (6) μήνες.

– Να γνωρίζει τους κανονισμούς διεξαγωγής του αγωνίσματος που θα ασκείται με όπλο που πρόκειται να προμηθευτεί, καθώς και τους κανόνες ασφαλούς χρήσης και φύλαξης που πρέπει να ακολουθεί.

– Να έχει λάβει μέρος σε έξι (6) τουλάχιστον επίσημους αγώνες με ραβδωτό πυροβόλο όπλο της κατηγορίας αυτής τους έξι (6) τελευταίους μήνες, πριν από την ημερομηνία που υποβάλλει αίτηση για χορήγηση αδείας αγοράς-κατοχής ραβδωτού πυροβόλου όπλου.

– Το όπλο που πρόκειται να προμηθευτεί να είναι σύμφωνα με τις Διεθνείς προδιαγραφές του αγωνίσματος που ο σκοπευτής θέλει να καλλιεργήσει και βάσει εργοστασιακών προδιαγραφών, κατάλληλο για την άσκηση σε αγώνισμα της σκοποβολής.

– Η χορήγηση αδείας αγοράς-κατοχής σε σκοπευτή δεύτερου ραβδωτού πυροβόλου όπλου, είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μετά από την ημερομηνία που εκδίδεται η άδεια κατοχής του πρώτου όπλου της κατηγορίας αυτής.

Επίσης,  ο σκοπευτής να έχει συμμετάσχει σε δύο (2) επίσημους αγώνες με ραβδωτό πυροβόλο όπλο, ίδιου τύπου, τουςτελευταίους 6 (έξι) μήνες.

– Άδεια κατοχής για περισσότερα από δύο (2) όπλα της κατηγορίας αυτής, δε χορηγείται.

Κατ’ εξαίρεση και με τις ίδιες ως άνω προϋποθέσεις, είναι δυνατή η χορήγηση αδείας κατοχής για περισσότερα από δύο (2) και μέχρι τέσσερα (4) όπλα της κατηγορίας αυτής, σε επίλεκτους σκοπευτές που πέτυχαν 1η, 2η, ή 3η Πανελλήνια ατομική νίκη σε αγώνισμα του πρωταθλήματος Ελλάδος ή κατέλαβαν την 1η έως και 8η θέση σε διεθνή αγώνα με ραβδωτό πυροβόλο όπλο κεντρικής πυροδότησης.

Οι άδειες κατοχής ραβδωτών πυροβόλων όπλων σκοποβολής της παραγράφου γ. του παρόντος άρθρου, εκδίδονται από τη Διεύθυνση Ασφαλείας ή Αστυνομική Διεύθυνση του τόπου της μόνιμης κατοικίας του σκοπευτή.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΡΑΒΔΩΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ :

 • ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΟΠΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ(εντός σφραγισμένου φακέλου) (ισχύει και Ε.Ο.Π.Υ.Υ)
 • 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Βεβαίωση της οικείας ομοσπονδίας μετά από αίτηση του σωματείου στο οποίο είναι αθλούμενα μέλη, από την οποία να προκύπτει:
  Η ημερομηνία εγγραφής τους στα μητρώα της οικείας ομοσπονδίας
  Οι επίσημοι αγώνες στους οποίους έχουν λάβει μέρος
  Το όπλο που πρόκειται να προμηθευτεί να είναι σύμφωνα με τους Διεθνείς κανονισμούς αγωνίσματος και βάσει εργοστασιακών προδιαγραφών κατάλληλο για την άσκηση σε αγώνισμα της σκοποβολής
 • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΄Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ
 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
 • Υπεύθυνη δήλωση (ν1599/86), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία αυτός -η θα δηλώνει ότι γνωρίζει τους κανονισμούς διεξαγωγής του αθλήματος που ασκεί, με το όπλο που πρόκειται να προμηθευτεί ή που κατέχει, καθώς και τους κανόνες ασφαλούς χρήσης και φύλαξης που θα ακολουθεί.
 • Υπεύθυνη δήλωση (ν1599/86), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία αυτός -η θα δηλώνει εάν εμπίπτει σε κάποια από τις περιπτώσεις του άρθρου 18 του Ν 2168/1993 και του άρθρου 5 του Ν 2518/1997.

«Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 22 του Ν 1599/1986, δηλώνω ότι δεν εμπίπτω στις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 18 παρ 2 του Ν 2168/93, δεν εκκρεμεί σε βάρος μου ποινική υπόθεση για παράβαση, που προβλέπεται από το άρθρο αυτό και δεν τυγχάνω φυγόδικος ή φυγόποινος

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ

Οι άδειες κατοχής ισχύουν για τρία (3) έτη και ανανεώνονται κατόπιν σχετικής αιτήσεως του ενδιαφερομένου, η οποία υποβάλλεται στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή τρεις (3) μήνες πριν από τη λήξη της και συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση ότι εξακολουθούν να συντρέχουν οι προϋποθέσεις της αρχικής Χορήγησης.

– Ειδικά για τους σκοπευτές απαιτείται επιπλέον βεβαίωση της οικείας Ομοσπονδίας, από την οποία προκύπτει ότι κατά το χρόνο ισχύος της αδείας αυτής, ο αιτών συμμετείχε τουλάχιστον σε εννέα (9) αγώνες κατά την διάρκεια των τριών ετών, εφόσον πρόκειται για όπλα της κατηγορίας Α’, ή δεκαπέντε (15) αγώνες κατά την διάρκεια των τριών ετών , εφόσον πρόκειται για όπλα της κατηγορίας Β’.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΛΠΟΥ

 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ  ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ(εντός σφραγισμένου φακέλου) (ισχύει και Ε.Ο.Π.Υ.Υ)
 • 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Βεβαίωση της οικείας ομοσπονδίας μετά από αίτηση του σωματείου στο οποίο είναι αθλούμενα μέλη, από την οποία να προκύπτει:
 • Η ημερομηνία εγγραφής τους στα μητρώα της οικείας ομοσπονδίας
 • Οι επίσημοι αγώνες στους οποίους έχουν λάβει μέρος
 • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΄Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ
 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
 • Υπεύθυνη δήλωση (ν1599/86), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία αυτός -η θα δηλώνει ότι γνωρίζει τους κανονισμούς διεξαγωγής του αθλήματος που ασκεί, με το όπλο που πρόκειται να προμηθευτεί ή που κατέχει, καθώς και τους κανόνες ασφαλούς χρήσης και φύλαξης που θα ακολουθεί.
 • Υπεύθυνη δήλωση (ν1599/86), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία αυτός -η θα δηλώνει εάν εμπίπτει σε κάποια από τις περιπτώσεις του άρθρου 18 του Ν 2168/1993 και του άρθρου 5 του Ν 2518/1997.«Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 22 του Ν 1599/1986, δηλώνω ότι δεν εμπίπτω στις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 18 παρ 2 του Ν 2168/93, δεν εκκρεμεί σε βάρος μου ποινική υπόθεση για παράβαση, που προβλέπεται από το άρθρο αυτό και δεν τυγχάνω φυγόδικος ή φυγόποινος

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 6ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ

Οι χορηγηθείσες άδειες κατοχής όπλων σκοποβολής θεωρούνται από την Υπηρεσία που τις εξέδωσε κάθε εξάμηνο (6) από την έκδοσή τους. Προς τούτο ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει στην εν λόγω υπηρεσία υπεύθυνη δήλωση ότι κατέχει το όπλο ή τα όπλα που αναφέρονται σ’αυτή και ότι εξακολουθούν να συντρέχουν οι αρχικές προϋποθέσεις χορήγησής της

Απαραίτητα δικαιολογητικά

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ

Απαραίτητα δικαιολογητικά

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

* Μαζί με την αίτηση σας, θα πρέπει να μας στείλετε και την απόδειξη πληρωμής.

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

* Μαζί με την αίτηση σας, θα πρέπει να μας στείλετε και την απόδειξη πληρωμής.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗ

* Μαζί με την αίτηση σας, θα πρέπει να μας στείλετε και την απόδειξη πληρωμής.

Υπέυθυνη δήλωση (Ν1599/89)- Κανονισμών αθλήματος και κανόνων ασφαλούς χρήσης και φύλαξης

* (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής)

Υπεύθυνη δήλωση (Ν1599/86)- Δεν τυγχάνω φυγόδικος ή φυγόποινος

*(θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής)

Θέλω να γίνω μέλος

ΕΓΓΡΑΦΗ

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

  • Πέντε (5) έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας
  • Φωτοτυπία δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Βεβαίωση δελτίου υγείας από γιατρό (ειδικό παθολόγο ή καρδιολόγο)
  • Αίτηση εγγραφής – Κατεβάστε εδώ
  • Υπεύθυνη δήλωση – Κατεβάστε εδώ
  • Έντυπο εγγραφής Σκοπευτικής Ομοσπονδίας – Κατεβάστε εδώ
  • Πληρωμή εγγραφής – ετήσιας συνδρομής

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΘΛΗΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ .

Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ.

ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Α.Σ.Ο ΕΛΙΤ διοργανώνει  διασυλλογικούς αγώνες σταθερού στόχου 25 μ. κάθε

Τρίτη – Τετάρτη -Πέμπτη-Παρασκευή- Σάββατο – Κυριακή

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ -ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥΣ.